Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі


Хто зараз онлайн

Всього онлайн 6 користувачів :: 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 6 гостей :: Одна пошукова система

немає


[ Дивитися список ]


Рекордна відвідуваність форуму (81 одночасно) відбулась 2015-10-07, 4:06 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:



Отримати код:

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода


  • Нова тема
  • Відповісти

Консервування

Частка

Kavusja
-
-

К-ть повідомлень : 15864
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 29

Консервування

Створювати по Kavusja на тему 2012-06-15, 12:28 pm

Тема першого повідомлення :

Дівчата ось і настав сезон фруктів і ягід, пізніше вже й овочі підуть домашні.
Діліться, що ви консервуєте для себе та своїх діток!!!

Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Консервування

Створювати по Ірчик на тему 2014-09-06, 5:45 pm

Алла, приблизно 12( 0,5л.) банок

Iruska
-
-

К-ть повідомлень : 109
Реєстрація : 29.01.2014

Re: Консервування

Створювати по Iruska на тему 2014-09-29, 6:19 pm

Робила також цього року лечо з перцю але жовтого,його прийшлося довше парити в маринаді з помідорів,бо він як виявляється твердіший за червоний перець,і ше перед тим знімала гіркоту,дуже смачно вийшло) вже помаленько відкриваємо malyku






Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Консервування

Створювати по Ksush@ на тему 2015-08-02, 9:08 pm

Дівчата,що консервуєте нового і цікавого?
Я поки закрила кабачки,огірки,кабачкову ікру,салат з огірків.
Тут десь вище є рецепт заправи до борщу від НатиД, я в минулому році її закривала,то хочу сказати,що моя перебірлива свекруха дуже зацінила цей рецепт,і тепер і сама собі закрила порцію,і всім хвалить і ділиться рецептом.Коротше,салат вартий уваги!





 
          

Kavusja
-
-

К-ть повідомлень : 15864
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 29

Re: Консервування

Створювати по Kavusja на тему 2015-08-02, 10:42 pm

Ой, я нічого не закриваю... а приправку треба зробити, бо люблю додавати і в борщ і в супи.

Тусінька
-
-

К-ть повідомлень : 1022
Реєстрація : 23.10.2012
Вік : 29

Re: Консервування

Створювати по Тусінька на тему 2015-08-03, 9:06 am

А я поки закрила тільки кетчуп і огірки. І вареннячка.
Сьогодні закриваю компот із аличі і кабачками. Дуже смакота.










Kavusja
-
-

К-ть повідомлень : 15864
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 29

Re: Консервування

Створювати по Kavusja на тему 2015-08-03, 9:11 am

Тусінька, ооооооооо це наш улюблений компот, виходить зі смаком ананаса, свекруха такий завжди робить, це її фірмовий!

Тусінька
-
-

К-ть повідомлень : 1022
Реєстрація : 23.10.2012
Вік : 29

Re: Консервування

Створювати по Тусінька на тему 2015-08-03, 9:14 am

І я його дуже люблю. В нас він розходиться першим)










Kavusja
-
-

К-ть повідомлень : 15864
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 29

Re: Консервування

Створювати по Kavusja на тему 2015-08-03, 9:15 am

Тусінька, свекруха його виставляє тільки по святам lol

Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Консервування

Створювати по Ksush@ на тему 2015-08-03, 9:31 am

А я ще до кетчупів і борщів не дійшла. Чекаю,поки достигне на грядці перець,щоб не купляти)





 
          

Алла
-
-

К-ть повідомлень : 4742
Реєстрація : 26.11.2012
Вік : 35

Re: Консервування

Створювати по Алла на тему 2015-09-17, 11:34 am

Дівчатка, що консервуєте смачненького?






Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Консервування

Створювати по Ksush@ на тему 2015-09-17, 3:30 pm

З новенького я закрила "кабачки в ананасовому соку".
Ще закрила класний кетчуп,що теж є новинкою для мене!
Зараз закриваю яблучне варення з оцтом,виходить густюче повидло,чудове до блінчиків,булочки пекти!





 
          

Алла
-
-

К-ть повідомлень : 4742
Реєстрація : 26.11.2012
Вік : 35

Re: Консервування

Створювати по Алла на тему 2015-09-18, 3:04 pm

Ksush@, поділися рецептиками)))
Дівчатка, хочу закрити томатний сік, може хтось має рецептик.






Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Консервування

Створювати по Ksush@ на тему 2015-09-18, 4:09 pm

Алла,в мене якось залишились перекручені помідори,я їх "процідила" через сито від шкірки і насіння,додала солі за смаком,покипіло хвилин 5,і я закатала його. Вийшов смачний сік. Пока стоїть. Але я нічого не гарантую,рецепт взявся з голови по ходу діла)





 
          

Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Консервування

Створювати по Ksush@ на тему 2015-09-18, 4:29 pm

КАБАЧКИ "АНАНАСИ".
Кабачки почистити від шкірки,розрізати по довжині навпіл,ложкою вийняти насіння,і порізати не товсто. Вийдуть напівкруги,як і ананаси. Треба 3 кг. вже очищених і нарізаних.
1 літра ананасового соку (будь-який магазинний),
1-1.5 стак.цукру,
2 ч.л.лимонної кислоти.
Закип"ятити це. Як закипить,вкинути кабачки,варити 30 хв. (не переварити),розкласти в банки і закатати. Вийде десь до 4 літрів.
Особиста порада:кабачки в банках заливати повністю маринадом.





 
          

Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Консервування

Створювати по Ksush@ на тему 2015-09-18, 4:38 pm

КЕТЧУП
5 кг помідорів і 2 кг цибулі перекрутити через м"ясорубку і процідити через сито. Варити 1 год.
Додати:
0.5 кг цукру,
3 ст.л. солі,
100 г.оцту,
по 0.5 ч.л.чорного і червоного перцю і кориці.
Варити 50 хв.
Тоді розвести в 0.5 літри води 5 ст.л.крохмалю. Влити в соус. І варити ще 10 хв. Розлити,закатати.
Вихід приблизно 2.5 л.
В мене вийшов по консистенції майже як сік,хотілося б густіше,треба було крохмалю всипати більше)





 
          

Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Консервування

Створювати по Ksush@ на тему 2015-09-18, 4:58 pm

ГУСТЕ ЯБЛУЧНЕ ПОВИДЛО.
Яблука очисти від шкірки,порізати тоненькими дольками.
На 1 відро нарізаних яблук треба 1 стакан оцту і цукор (не знаю точно,сипала на око,але достатньо багато). Варити приблизно 3 год. Варення буде гарного коричневого кольору,не жовтого! А ще все залежить від яблук. В мене одна порція вийшла ніби дольки в желе,дуже гарне,а вчора варила з інших яблук,то через 2 год.варіння яблука повністю розварилися,то я ще з півгодинки поварила так для кольору,і закривала,бо боялась,що пригорить,і вийшло справжне однорідне повидло. Але густюче! І банки закатані я не перевертала.
Я не люблю варення,особливо яблучне,але це я їла, з блінчиками (оладьї звичайні). І ще воно чудово підходить як начинка для випікання булочок.





 
          

Алла
-
-

К-ть повідомлень : 4742
Реєстрація : 26.11.2012
Вік : 35

Re: Консервування

Створювати по Алла на тему 2015-09-19, 11:07 am

Ksush@, дякую за гарні рецептики. Кабачки вже буду на другий рік закривати, а яблучне повидло закрию, треба густого до пиріжків печених, жарених і пиріг печу "Тертий" і до тортика "Вишиванка". Минулого року я також закривала яблучне варення густе і дуже ароматне з карамельками "Дюшес". Знайду рецептик, то напишу.






Алла
-
-

К-ть повідомлень : 4742
Реєстрація : 26.11.2012
Вік : 35

Re: Консервування

Створювати по Алла на тему 2015-09-19, 11:10 am

Моя свекруха консервує сливи венгерки з корицею, душистим перцем, гвоздикою. Такі солоденькі і пікантні, дуже їх люблю, якщо когось зацікавить, то напишу рецептик.






Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Консервування

Створювати по Ksush@ на тему 2015-09-19, 12:25 pm

Немає слив цього року. Я пробувала якісь подібні в куми. Але рецептик можна.
Алла,мене цікавить варення з дюшесом. Напиши,пліз!





 
          

Алла
-
-

К-ть повідомлень : 4742
Реєстрація : 26.11.2012
Вік : 35

Re: Консервування

Створювати по Алла на тему 2015-09-19, 12:47 pm

Ksush@, напишу, але вже в понеділок, бо вдома немає ще інтернету.






Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Консервування

Створювати по Ksush@ на тему 2015-09-19, 2:00 pm

Ок,жду!





 
          

Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Консервування

Створювати по Ірчик на тему 2015-09-19, 2:44 pm

Алла, я помідори ріжу на куски кидаю в кастрюлю (8л) додаю кружку води, варю 20 хв. Потім додаю приблизно  2ст. л солі і 4ст.л цукру, і варю ще 15-20 хв. перепускаю все через соковижималку, але можна і перетерти через сито. Довести до смаку, можливо ще потрібно буде додати спецвї. Розлити по банках, і стерелізувати 10хв.  Я ще люблю додати 3-лаврових листків, 3-4 гвоздички, і пару горошин чорного перцю, тобі він буде трішки пікантніший.


Ще цього року робила соус сацибелі і ткемала із слив. Добре підходить до м'яса. Можу дати рецепт якщо хтось захоче.

iro4ka
-
-

К-ть повідомлень : 280
Реєстрація : 23.01.2013
Вік : 28

Re: Консервування

Створювати по iro4ka на тему 2015-09-19, 3:57 pm

Яблучне варення з цукерками "Барбарис":
3 літри чищених нарізаних дольками яблук засипати 1 літрою цукру,залишити нехай пустять сік.Тоді трошки дати щоб покипіло,додати 300г.цукерок.Варити до готовності,має вийти гарного коричневого кольору.Варення буде густе,але вибирайте яблука щоб були кислі і не тверді,бо тоді буде за солодке і дольки яблук будуть твердуваті.Гарячим розкидати в стерилізовані банки і закрутити.Гарно зберігається і в банках на закрутку з під майонезу.

Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Консервування

Створювати по Ksush@ на тему 2015-09-19, 4:29 pm

О,дякую! Треба попробувати! Чого тільки не придумають наші хазяйки!





 
          

iro4ka
-
-

К-ть повідомлень : 280
Реєстрація : 23.01.2013
Вік : 28

Re: Консервування

Створювати по iro4ka на тему 2015-09-20, 9:28 am

Пробуйте,це варенька моїм діткам дуже подобається!!! ok

Спонсируемый контент

Re: Консервування

Створювати по Спонсируемый контент Сьогодні в 2:49 am

  • Нова тема
  • Відповісти

Cьогодні: 2016-12-04, 2:49 am