Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі


Хто зараз онлайн

Всього онлайн 6 користувачів :: 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 6 гостей

немає


[ Дивитися список ]


Рекордна відвідуваність форуму (81 одночасно) відбулась 2015-10-07, 4:06 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:



Отримати код:

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода


  • Нова тема
  • Відповісти

Консервування

Частка

Kavusja
-
-

К-ть повідомлень : 15865
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 29

Консервування

Створювати по Kavusja на тему 2012-06-15, 12:28 pm

Тема першого повідомлення :

Дівчата ось і настав сезон фруктів і ягід, пізніше вже й овочі підуть домашні.
Діліться, що ви консервуєте для себе та своїх діток!!!

Ната Д
-
-

К-ть повідомлень : 4420
Реєстрація : 04.02.2012
Вік : 28

Re: Консервування

Створювати по Ната Д на тему 2013-07-11, 3:23 pm

Варення з абрикосівз ядрами абрикоса
На 2кг. абрикосів без кісточок, 1,5кг. цукру. І стакон води. Лимонна кислота, або лимон, желатин.
Зварити сиром з цукру і води. І залити ним абрикоси. І так варити. Тим часом кістоки абрикосів, штт 10 залити водою і довести докипіння, що покипіло хвл 3. виняти їхзкипятка і просушити, потім розбити і виняти ядра. Варення не забуваєте помішувати, я довго варила, поки не виварилась вода, але щоб не дуже потемніло. За 15хвл до закінення варення вкинути трошки лимонної кислоти і желатин пачичок, і ядра абрикоса. Гаряим розлити в банки. Сманого





[color=orange]

ДИТЯЧИЙ ОДЯГ В НАЯВНОСТІ

Це ж треба мати сатанинський намір, чаїть в собі невиліковний сказ, щоб тяжко так знущатися над нами, та ще й у всьому звинувачувати нас! ЛіНА КОСТЕНКО

Гість
Гість

Re: Консервування

Створювати по Гість на тему 2013-07-13, 8:53 pm

О, це моя бабця так робить. смакота...

Ester88
-
-

К-ть повідомлень : 514
Реєстрація : 12.02.2012
Вік : 28

Re: Консервування

Створювати по Ester88 на тему 2013-07-14, 9:27 pm

дівчата ану признавайтеся, зара крім варення що можна закатувати вже ? огірочки ще незарано ? бо щось у нас в регіоні мало огірочків цього року !
а ше колись бабуля закривала з яблук і какао вроді (чи то шоколаду) таке тіпа нутелла , а рецепта немає, ТАК хочу спробувати таке - хтось робив щось подібне ?

milanka
а ти овочі морозиш тіпа асорті як ? в пакетиках прозорих і сразу різані ? бо мені то теж позаріз треба , ягоди неморожу-а от овочі і зелень мушу, бо взимку це конкретно виручає, але я окремо морозила , а цього року хочу на супчик асорті таке закрити !







Ната Д
-
-

К-ть повідомлень : 4420
Реєстрація : 04.02.2012
Вік : 28

Re: Консервування

Створювати по Ната Д на тему 2013-07-14, 10:29 pm

Олька, я десь мала такий рецепт яблука з какао. Пошукаю завтра.





[color=orange]

ДИТЯЧИЙ ОДЯГ В НАЯВНОСТІ

Це ж треба мати сатанинський намір, чаїть в собі невиліковний сказ, щоб тяжко так знущатися над нами, та ще й у всьому звинувачувати нас! ЛіНА КОСТЕНКО

Алла
-
-

К-ть повідомлень : 4742
Реєстрація : 26.11.2012
Вік : 35

Re: Консервування

Створювати по Алла на тему 2013-07-19, 12:36 pm

Дівчата, поділіться рецептиком консервування спаржевої квасолі!






Алла
-
-

К-ть повідомлень : 4742
Реєстрація : 26.11.2012
Вік : 35

Re: Консервування

Створювати по Алла на тему 2013-07-27, 4:23 pm

Дівчата, ви консервуєте на зиму без закатування ключем? а в банках від майонезів і соусів. Маю багато таких банок, але чомусь боюся щоб не спортити все.






Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Консервування

Створювати по Ksush@ на тему 2013-07-28, 8:02 am

Я закриваю дещо,моя сестра і свекруха теж.Тільки щось не дуже делікатне.Я особисто в цьому році вже закрила в такі банки смородину(вже не перший рік),і огірки(звичайні мариновані).Я особисто не раджу закривати в такі банки салати і гриби.Свекруха кетчуп ще закривала.Все норм.Добряче позакатуємо,що потім ледь відкриваємо.lol 





 
          

Алла
-
-

К-ть повідомлень : 4742
Реєстрація : 26.11.2012
Вік : 35

Re: Консервування

Створювати по Алла на тему 2013-07-28, 9:59 am

Ksush@, простерилізувати банки і кришки і просто закрутити сильно?






Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Консервування

Створювати по Ksush@ на тему 2013-07-28, 3:54 pm

Алла пише:Ksush@, простерилізувати банки і кришки і просто закрутити сильно?
Так.Я роблю саме так.Моя сестра любить закривати в такы банки.





 
          

Алла
-
-

К-ть повідомлень : 4742
Реєстрація : 26.11.2012
Вік : 35

Re: Консервування

Створювати по Алла на тему 2013-07-28, 10:35 pm

Ksush@, дякую, попробую абрикосовий джем так закрити.






Алла
-
-

К-ть повідомлень : 4742
Реєстрація : 26.11.2012
Вік : 35

Re: Консервування

Створювати по Алла на тему 2013-09-02, 4:10 pm

Хто як консервує перець і баклажани, бо мені мої рецептики вже проїлися, хочеться чогось новенького.






petrywka
-
-

К-ть повідомлень : 752
Реєстрація : 25.02.2013
Вік : 34

Re: Консервування

Створювати по petrywka на тему 2013-09-02, 9:49 pm

І я хочу якись рецептик перцю. Баклажани не закриваємо

Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Консервування

Створювати по Ksush@ на тему 2013-09-30, 9:18 am

Напишу свої рецепти грибочкуів,які я закриваю на зиму.
Опеньки в томаті.
- 3 л.відварених опеньок
- 1 кг.цибулі
- 0.5 л.олії
- 0.5 л.томату(соусу)
- сіль,перець за смаком.
Тушити все разом 2 години.
Виходить прибл.3.5 л.
Гриби ггггггг не треба дрібнити,гарно і смачно,коли цілі шляпки.Звичайно,якщо молоді.





 
          

Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Консервування

Створювати по Ksush@ на тему 2013-09-30, 9:23 am

Мариновані гриби.

На 1 л.відварених грибів:
--1 л.води
- 5 ч.л.цукру
- 4 ч.л.солі
- 150 гр.оцту(можна трошки менше,бо виходять приємно кисленькі,але хто таких не любить...)
Як закипить,варити 15 хв.
І в стериліз.банки і закатуємо.
Я особисто не стерилізую банок ніколи.Тільки потримаю перевернутою над парою кілька секунд і все.





 
          

Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Консервування

Створювати по Ksush@ на тему 2013-09-30, 9:28 am

Ще свекруха закриває обалдєнну грибну ікру.ЇЇ можна закривати з будь-яких,навіть найгірших грибів,тобто яких ви не будете маринувати,бо будуть чорні,не гарні.З неї можна і пирожки жарити,і налесніки крутити,і голубці в піст,і все,що придумаєте.Ми сьогодні будемо її закривати.Тільки в мене немає рецепта,хай но свекруха приїде з роботи з ночі скоро,то я візьму і напишу.





 
          

Алла
-
-

К-ть повідомлень : 4742
Реєстрація : 26.11.2012
Вік : 35

Re: Консервування

Створювати по Алла на тему 2013-09-30, 11:35 am

petrywka пише:І я хочу якись рецептик перцю. Баклажани не закриваємо
я закриваю перець з медом і простий маринований.






Алла
-
-

К-ть повідомлень : 4742
Реєстрація : 26.11.2012
Вік : 35

Re: Консервування

Створювати по Алла на тему 2013-09-30, 11:39 am

Перець маринований
На 3 кг чищеного перцю
400 гр оцту
500 гр олії
100 гр води
1 ложка солі
300 гр цукру
   Заварити маринад і вкинути туди перець. Нехай 10 хв. покипить, відставити нехай охолоне. Накладати в  банки і стерилізувати 0,5 л. - 45 хв., 1 л. - 1 год






Алла
-
-

К-ть повідомлень : 4742
Реєстрація : 26.11.2012
Вік : 35

Re: Консервування

Створювати по Алла на тему 2013-09-30, 11:44 am

Перець з медом
На 5 кг перцю:
200 гр оцту
2 л води
200 гр олії
200 гр цукру
5 лаврових листочків
2 ст. л. солі
2 ст. л. меду
3 зубчики часнику
   Заварити маринад, вкинути перець На 5 хв, щоб змяк. Розкладати в банки, додати на дно порізаний часник, залити маринадом і стерилізувати 15 хв.






Алла
-
-

К-ть повідомлень : 4742
Реєстрація : 26.11.2012
Вік : 35

Re: Консервування

Створювати по Алла на тему 2013-09-30, 11:49 am

Грибочки мариную так: 
Гриби мариновані
Відварити гриби 2 год., промити, залити кипятком і відцідити воду. Розкласти в банки і залити маринадом:

5 стаканів води
1 стакон оцту
40 гр. солі
100 гр. цукру
перець, лавровий лист
Стерилізувати 30-40 хв.






petrywka
-
-

К-ть повідомлень : 752
Реєстрація : 25.02.2013
Вік : 34

Re: Консервування

Створювати по petrywka на тему 2013-09-30, 4:44 pm

Я позавчора маринувала гриби:
На 1 кг грибів
75 г води
0.5 ст 5% оцту
25 г солі
Гриби порізати крупними шматками і засипати в цей розчин. Варити, збираючии піну, 2-2,5 год. Відставити з вогню, додати 4 шт пахучого перцю, 1 лавровий листок подрібнити, 1 г кориці, 1 г лимонної кислоти, 25 г цукру. Довести до кипіння і в простерилізовані баночки. Стерилізувати в банках ще 20 хв.
Мама таким способом пробувала маринувати і опеньки, і білі, і козарі. Всі надзвичайно смачні.

Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Консервування

Створювати по Ksush@ на тему 2013-09-30, 7:41 pm

Ікра грибна
-3 л.відвар.перекручаних на м"ясорубку грибів
-0.5 кг цибулі(на м"ясорубку і трощки пережарити)
-0.5 кг.моркви на вел.тертку і пережарити
-0.5 л.олії
-0.5 л.томат.пасти(я додавала наприкінці варіння,тоді менше пристає)
-сіль,перець за смаком.
Все тушити 2 год.
Розкл.в стериліз.банки і закатати.





 
          

Kavusja
-
-

К-ть повідомлень : 15865
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 29

Re: Консервування

Створювати по Kavusja на тему 2013-09-30, 8:01 pm

Супер рецепт, а можна без томатної пасти?

Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Консервування

Створювати по Ksush@ на тему 2013-09-30, 9:14 pm

Kavusja пише:Супер рецепт, а можна без томатної пасти?
Я думаю,що можна.





 
          

petrywka
-
-

К-ть повідомлень : 752
Реєстрація : 25.02.2013
Вік : 34

Re: Консервування

Створювати по petrywka на тему 2013-10-09, 11:33 am

Закрила грибочки по тому рецепту, що давала вище і вже одну банку відкрила. Такі смачні, що їм самі без нічого. Ех, люблю грибочки)))

Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Консервування

Створювати по Ksush@ на тему 2013-10-09, 11:44 am

Алла пише:Дівчата, ви консервуєте на зиму без закатування ключем? а в банках від майонезів і соусів. Маю багато таких банок, але чомусь боюся щоб не спортити все.
Моя свекруха закриває в такі банки все,навіть гриби. І каже,що те,що має стояти,те стоятиме,а що не має стояти,то і в звич.банках не стоятиме. Вона такі банки любить більше,ніж ті,що ключем закриваються.





 
          

Спонсируемый контент

Re: Консервування

Створювати по Спонсируемый контент Сьогодні в 5:39 pm

  • Нова тема
  • Відповісти

Cьогодні: 2016-12-10, 5:39 pm