Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі


Хто зараз онлайн

Всього онлайн 1 користувачів :: 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 1 гостей :: Одна пошукова система

немає


[ Дивитися список ]


Рекордна відвідуваність форуму (81 одночасно) відбулась 2015-10-07, 4:06 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:



Отримати код:

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода


  • Нова тема
  • Відповісти

Консервування

Частка

Kavusja
-
-

К-ть повідомлень : 15865
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 29

Консервування

Створювати по Kavusja на тему 2012-06-15, 12:28 pm

Тема першого повідомлення :

Дівчата ось і настав сезон фруктів і ягід, пізніше вже й овочі підуть домашні.
Діліться, що ви консервуєте для себе та своїх діток!!!

Kavusja
-
-

К-ть повідомлень : 15865
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 29

Re: Консервування

Створювати по Kavusja на тему 2013-10-09, 11:44 am

Ой, в мене лишилися грибочки і вирішила я закрити баночку на новий рік, стоять гарні, але рецепту ніякого... накидала в банку все, що було, додала оцет, олію.... спеції і залила кропомlol 

petrywka
-
-

К-ть повідомлень : 752
Реєстрація : 25.02.2013
Вік : 34

Re: Консервування

Створювати по petrywka на тему 2013-10-09, 11:46 am

Я закрила 4 баночки, бо робила це вперше і закривала кришками, що закручуються (бо ключа закаточного не маю). Тому побоялася перевести добро. Але вони такі смачнезні, що певно ті , що заморозила буду теж маринувати, але просто їсти, не закручувати.

Kavusja
-
-

К-ть повідомлень : 15865
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 29

Re: Консервування

Створювати по Kavusja на тему 2013-10-09, 11:48 am

І я закрила під кришку, що закручується...

Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Консервування

Створювати по Ірчик на тему 2014-04-19, 11:09 am

Шампінйони мариновані:
- 1кг шампінйонів
- 0,5 л. води
- 4 ч. л. цукру
- 2 ч.л. солі
- 100гр. оцту
- 6 лаврових листочків
- 20 горошин чорного перцю
- 4-5 зубчиків часнику

У каструлю влити воду, додати цукор, сіль, листочок, перець і оцет. Довести до кипіння, і кинути гриби. Варити 10хв., тоді додати часник і ще варити 5хв. Винисти на холод і дати настоятися  приблизно 4-6 год. Шампінйбони готові.

Я ще їх консервую. Накидаю в банку,заливаю маринадом,  стерелізую 10хв., закриваю. Рецепт перевірений, вже десь три роки таке практикую.

Алла
-
-

К-ть повідомлень : 4742
Реєстрація : 26.11.2012
Вік : 35

Re: Консервування

Створювати по Алла на тему 2014-04-20, 3:45 pm

Ірчик, дякую за рецептик. Цього року спробую замаринувати, бо в ті куплені додають всяку гидоту, що вони такі гарненькі і біленькі.






Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Консервування

Створювати по Ірчик на тему 2014-04-20, 9:29 pm

Алла, смакуйте на здоров"я)))

Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Консервування

Створювати по Ksush@ на тему 2014-07-27, 9:34 pm

Алла пише:Дівчата, ви консервуєте на зиму без закатування ключем? а в банках від майонезів і соусів. Маю багато таких банок, але чомусь боюся щоб не спортити все.
Алла,поживши більше року зі свекрухою,я побачила,що в такі банки вона закриває все,що можна придумати,і гриби,і всякі салати,і сире варення,ну одним словом -будь що. І попередньо не стерилізує ні банок,ні кришок. Якщо воно добре зварене,то стоятиме 100%,а якщо щось не доварене,чи не досолене,то як і ключем закатати,то не стоятиме.





 
          

Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Консервування

Створювати по Ksush@ на тему 2014-07-27, 9:40 pm

Що б то цікаве закрити з кабачків?





 
          

Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Консервування

Створювати по Ірчик на тему 2014-07-27, 10:05 pm

Ksush@, я знайшла в інтернеті один рецепт, завтра буду випробовувати.
Закуска з кабачків з помідорами 

3 кг кабачків 
1 кг солодкого перцю 
1 кг стиглих помідорів 
200 г петрушки 
2-3 головки часнику 

80 г солі 
200 г цукру 
350 мл рослинного масла 
100 мл 9% оцту 
6-10 горошин чорного перцю 

вихід 4-4,5 л 

Томати і часник пропустити через м'ясорубку, додати дрібно нарізану петрушку, цукор, сіль, масло, перець і оцет і довести до кипіння. У киплячий маринад покласти кабачки, порізані великими кубиками (2-3 см) і солодкий перець, порізаний шматочками 2-3 см. Кип'ятити 45-60 хв, гарячим розкласти в підготовлені банки, закатати, перевернути до повного охолодження. 

П. С. замість кабачків можна використовувати баклажани або брати їх в однакових пропорціях з кабачками

Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Консервування

Створювати по Ksush@ на тему 2014-07-27, 10:40 pm

Ірчик,дуже дякую! Спробую,мабуть. Тільки перчику треба купити.





 
          

Алла
-
-

К-ть повідомлень : 4742
Реєстрація : 26.11.2012
Вік : 35

Re: Консервування

Створювати по Алла на тему 2014-07-27, 11:21 pm

Ksush@ пише:
Алла пише:Дівчата, ви консервуєте на зиму без закатування ключем? а в банках від майонезів і соусів. Маю багато таких банок, але чомусь боюся щоб не спортити все.
Алла,поживши більше року зі свекрухою,я побачила,що в такі банки вона закриває все,що можна придумати,і гриби,і всякі салати,і сире варення,ну одним словом -будь що. І попередньо  не стерилізує ні банок,ні кришок. Якщо воно добре зварене,то стоятиме 100%,а якщо щось не доварене,чи не досолене,то як і ключем закатати,то не стоятиме.
Я минулого року абрикосове варення закрила, то нічого не сталося, цього року малинове так закрутила, мені сподобалося, дуже швидко все робиться)






Ната Д
-
-

К-ть повідомлень : 4420
Реєстрація : 04.02.2012
Вік : 28

Re: Консервування

Створювати по Ната Д на тему 2014-08-13, 7:25 pm

Що робите смачненького на зиму.?\


В мене в планах на завтра фаршировані зелені помідорки і лечо з помідорів. Ще дуже хочу вялених поміідорів спробувати.





[color=orange]

ДИТЯЧИЙ ОДЯГ В НАЯВНОСТІ

Це ж треба мати сатанинський намір, чаїть в собі невиліковний сказ, щоб тяжко так знущатися над нами, та ще й у всьому звинувачувати нас! ЛіНА КОСТЕНКО

Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Консервування

Створювати по Ksush@ на тему 2014-08-13, 8:33 pm

Я уже закрила кабачки по двох рецептах,один з них - Ірчик,пару постів вище написано,а другий-гострі,дали мені перевірений рецепт. Але і того,і того по 2 банки по 0.5л. зірвали. Решта стоїть. В мене ключ вже старий,може в тому проблема... Ще закрила огірки з кетчупо "Чілі",помідори половинками,і томатну пасту.





 
          

Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Консервування

Створювати по Ірчик на тему 2014-08-13, 8:48 pm

Ksush@, я також закривала кабачки і баклажани по рецепту який написала вище, в мене покищо все стоїть, без проблем.  На смак мені сподобалися.

А сьогодні закривала кетчуп, дуже добрий.

- 4кг помідорів,
- 1кг яблук
- 1кг цибулі

Все перемолоти, варити приблизно 2год. Потім додати:

- 10 лаврових листочків
- 10 горошин чорного перцю
- 10 гвоздичок
- 4ст.л. солі
- 1ст.л гострого перцю паприки або чілі,
- 0,5кг. цукру
- 75г. оцету(хто любить гостре, то 100г.)

Варити ще 1-1,5год, щоб випарувалася рідина.
Потім перетерти через сито. Я пропустила через електросоковижималку(так набагато легше і швидше, та менше відходів.) Кетчуп довести до кипіння, залити в банки і стерелізувати 10хв.

Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Консервування

Створювати по Ksush@ на тему 2014-08-13, 9:58 pm

Ірчик,а якщо пропустити крок з перетиранням через сито? І скільки вийшло літрів готового продукту?





 
          

Ester88
-
-

К-ть повідомлень : 514
Реєстрація : 12.02.2012
Вік : 28

Re: Консервування

Створювати по Ester88 на тему 2014-08-13, 10:02 pm

іра, це коли вже вкінці ти пропустила щераз через соковижималку чи спочатку,? я робила минулого року але з зернятками вишло, а якщо через соковижималку то тоді багато мякоті остається







Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Консервування

Створювати по Ірчик на тему 2014-08-14, 11:40 am

Ksush@, якщо не перетерти, то буде багато кісточок і шкірок, мені вийшло 4 літри готового продукту.
Ester88, спочатку перемелюю на м"ясорубці, а коли вже зварене пропускаю через соковижималку, відходів у мене вийшло небагато, приблизно пів півлітрової банки.

Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Консервування

Створювати по Ksush@ на тему 2014-09-03, 9:37 pm

Дівчата,хто має перевірений рецепт маринування квасолі?





 
          

Алла
-
-

К-ть повідомлень : 4742
Реєстрація : 26.11.2012
Вік : 35

Re: Консервування

Створювати по Алла на тему 2014-09-03, 9:47 pm

Ksush@, маю рецепт салату з квасолі, а саму квасолю не мариную.






Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Консервування

Створювати по Ksush@ на тему 2014-09-03, 10:04 pm

А в мене багато квасолі цього року є. Салат вже закрила. А ще хочу саму квасолю.





 
          

Алла
-
-

К-ть повідомлень : 4742
Реєстрація : 26.11.2012
Вік : 35

Re: Консервування

Створювати по Алла на тему 2014-09-05, 1:43 pm

Дівчатка як закручуєте перець, крім звичайного маринованого?






Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Консервування

Створювати по Ірчик на тему 2014-09-05, 2:25 pm

Я роблю лечо з перцю, дуже смачне.

Алла
-
-

К-ть повідомлень : 4742
Реєстрація : 26.11.2012
Вік : 35

Re: Консервування

Створювати по Алла на тему 2014-09-05, 3:41 pm

Ірчик, НАПИШИ РЕЦЕПТИК ЛЕЧО)






Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Консервування

Створювати по Ірчик на тему 2014-09-05, 5:31 pm

4кг помідорів(перемолоти)
4кг перцю (ошпарити кипятком, порізати соломкою)
2шт. паприти(перемолоти)
200гр цукру
200гр. оцту
1ст. олії
3ст. л солі

Помідори з паприкою варити на маленькому вогні 25хв. Потім додати всі інші компоненти і варити 30хв. Розкидати в банки і стерелізувати ще 30хв.

Алла
-
-

К-ть повідомлень : 4742
Реєстрація : 26.11.2012
Вік : 35

Re: Консервування

Створювати по Алла на тему 2014-09-05, 9:51 pm

Ірчик, дякую, треба спробувати. Скільки приблизно виходить баночок?






Спонсируемый контент

Re: Консервування

Створювати по Спонсируемый контент Сьогодні в 5:08 am

  • Нова тема
  • Відповісти

Cьогодні: 2016-12-11, 5:08 am