по Kavusja на тему 2013-12-27, 3:25 pm
Братова мені сьогодні написала 2 нових рецепта дуже смачних салатів, перший з бурячком і яловичиною я їла, ну дуже смачний, а інший з пекінською капустою вона рекомендує.
Пряний салат з яловичиною, бурячком та грибами
Інградієнти:
філеяпловичини - 300г
вино сухе червоне - 1ст.л.
французькі трави
шампіньйони - 300г
цибуля - 1шт.
буря - 1шт.
огірки мариновані
кріп
листя салату - 1пучок
олія рослинна для смаження
Соус:
оливкова олія - 2ст.л.
гірчиця - 1ч.л.
сіклимона - 1ст.л.
сіль
перець
Спосіб приготування:
М'ясо нарізати якомога тонше, посипати французькими травами, трохи посолити, додати вино і рослинну олію (1 ст. л.)
Швидко обсмажити м'ясо на розпеченій сковороді, до повного випаровування вологи. Остудити.
Гриби нарізати пластинками, цибулю пір'ям. Обсмажити гриби з цибулею, додати кріп.
Мариновані дрібні огірочки нарізати соломкою.
Буряк зварити, остудити, нарізати кубиками.
На велику тарілку викласти салатні листя.
На них шарами викладаємо буряк, м'ясо, огірочки, м'ясо, гриби з цибулею.
Приготувати заливку. Змішати 2 ст. л. оливкового масла з гірчицею і лимонним соком, соус вийде густий. Розвести його огірковим розсолом до більш рідкої консистенції, якщо треба, підсолити, поперчити.
Залити салат заправкою, посипати зеленню і подавати.
____________________________________________________________
Другий салатик простенький, але смачний
Пекінська капуста, телятина варена, перепелині яйця ,
помідори черрі, заправка французька гірчиця з олією.
» Пузата хата ))
» Наші дітки найгарніші.
» Починаємо прикорм
» Коліки та інші проблеми з животиком
» Бойлер чи проточний нагрівач
» Місячні після пологів!
» Пологові будинки Тернополя