Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі


Хто зараз онлайн

Всього онлайн 1 користувачів :: 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 1 гостей :: Одна пошукова система

немає


[ Дивитися список ]


Рекордна відвідуваність форуму (81 одночасно) відбулась 2015-10-07, 4:06 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:



Отримати код:

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода


  • Нова тема
  • Відповісти

Солодка смакота))

Частка

musya
-
-

К-ть повідомлень : 1905
Реєстрація : 13.02.2012
Вік : 31

Солодка смакота))

Створювати по musya на тему 2012-06-28, 3:31 pm

Тема першого повідомлення :

Ділимося своїми чудовими і перевіреними рецептиками солодкої смакоти))









Женская логика создана для того, чтобы офигела мужская психика! :)

Ната Д
-
-

К-ть повідомлень : 4420
Реєстрація : 04.02.2012
Вік : 28

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ната Д на тему 2014-03-08, 1:58 pm

ням. ня. як я його хочу. cry 





[color=orange]

ДИТЯЧИЙ ОДЯГ В НАЯВНОСТІ

Це ж треба мати сатанинський намір, чаїть в собі невиліковний сказ, щоб тяжко так знущатися над нами, та ще й у всьому звинувачувати нас! ЛіНА КОСТЕНКО

Тусінька
-
-

К-ть повідомлень : 1022
Реєстрація : 23.10.2012
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Тусінька на тему 2014-03-08, 2:29 pm

Наталя, ти молодець. Дуже апетитно виглядає.










Галочка-Палочка
-
-

К-ть повідомлень : 1193
Реєстрація : 24.06.2013
Вік : 28

Re: Солодка смакота))

Створювати по Галочка-Палочка на тему 2014-03-08, 5:55 pm

gnatyska, рецепт від Мішель з кукінга. Я по такому ж печу. Дуже смачно, але білки - не заквашую, а відразу збиваю.

gnatyska
-
-

К-ть повідомлень : 775
Реєстрація : 13.07.2012
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по gnatyska на тему 2014-03-08, 6:00 pm

Саме так, звідти. Я 6 закваила, потім побачила, що замало, і 2 білки не заквасила









Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-03-09, 6:20 pm

Я своїм на 8 березня спекла тортик "Ранкова роса"

Тісто:
4 яйця
2ст. цукру
6ст.л. топленого маргарину
1 ст. сметани
2ч.л. порошку до печива
1ч.л. соди погашеної оцетом
2ст.л какао
2ст. борошна

Сирні кульки:
1 жовток,
6 ст.л. молочнокислого сиру,
3 ст.л. цукру,
8-10 ст.л. кокосової стружки,
1 п. ванільного цукру.
Крем :
варене згушене молоко і масло
або заварний

Перш за усе готуємо кульки, бо вони підуть  у морозильник:
Розтираємо жовток, сир, цукор, ванільку до однорідної маси. В кінці додаємо кокосову стружку. ЇЇ може піти більше чи менше- в залежності від вологості сиру і величини жовтка. В результаті мають легко формуватися кульки руками. Формуємо кульки невеличкі. І заморожуємо на дошчечці в морозильнику 30 хвилин.Також можна всередину в кульку поставити вишеньку або горішок.

Яйця збити з цукром, додати маргарин, сметану, ще раз перемішати, потім додати розпушувач, соду з оцетом і борошно, розмішати до однорідної маси. Тісто розділити на дві частин, і до однієї додати какао.

В форму на дно вилити біле тісто, потім коричневе, зверху виложити кульки і злегка зверху надавити на них,  запхати їх в тісто. Пекти приблизно 20-30хв. при Т200 градусів.

Готові коржі перемастити кремом, залмшити на 2-3 год. при кімнатній температурі, а потім поставити в холодильник, щоб застиг.

СМАЧНОГО!!!

gnatyska
-
-

К-ть повідомлень : 775
Реєстрація : 13.07.2012
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по gnatyska на тему 2014-03-09, 6:35 pm

Ірчик, щось нове і цікаве. Неодмінно спробую спекти









Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-03-09, 6:38 pm

Дякую))) пробуй

Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ksush@ на тему 2014-03-10, 1:58 pm

Сьогодні я спекла тортик Нати Д,пробувала коржі,то смачні,має бути добрим,не сухим,крему вбамбурила добряче. А хто ж поставив там мінус? Це невдячно...





 
          

Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ksush@ на тему 2014-03-10, 1:58 pm

Сьогодні я спекла тортик Нати Д,пробувала коржі,то смачні,має бути добрим,не сухим,крему вбамбурила добряче. А хто ж поставив там мінус? Це невдячно...





 
          

Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-03-10, 2:31 pm

Ksush@,я також його пекла, суперовий, але крему дійсно треба багато.

Тусінька
-
-

К-ть повідомлень : 1022
Реєстрація : 23.10.2012
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Тусінька на тему 2014-03-13, 2:24 pm

Мій рецепт тортика, що обіцяла.
Називється тортик "ОРБІТА"


Нам знадобиться:
Маковий корж:
яйця - 6 шт.
цукор - 6 ст.л.
борошно - 6 ст.л.
мак - 80 г


Білий корж:
яйця - 2 шт.
цукор - 2 ст.л.
борошно - 2 ст.л.


Полуничне желе:
полуниця - 500 г (можна заморожену)
желатин - 1 пластинка або 15 г швидкорозчинного, брала наш звичайний швидкорозчинний
вода - 6 ст.л.
цукор - 4 ст.л.


Крем:
яйця - 2 шт.
цукор - 150 г
крохмаль - 5 ст.л.
молоко - 350 мл
вершкове масло - 300 г (кімнатної температури)
ванільний цукор - 1 пакетик


Приготування:
В першу чергу замочіть желатин у воді (води скільки хочете, але щоб він весь був покритий) .
Якщо у вас якийсь інший желатин, то дотримуйтесь інструкції, зазначеної на упаковці.


Маковий корж :
*За рецептом треба було спекти 2 коржі. Я спекла один і розрізала його наполовину.
*Розділити жовтки і білки
*Білки збити до стійких піків, поступово підсипаючи цукор. Збиваємо, поки весь цукор не розчинеться.
*Потім додаємо жовтки і на найнижчій швидкості міксера змішуємо до однорідного стану. Можна вводити жовтки по одному, перемішуючи вінчиком вручну. Я збивала міксером.
*Тепер просіюємо муку прямо в миску і перемішуємо ложкою до однорідного стану.
*Потім висипаємо мак (якщо у вас мак великий, подрібніть його в блендері). Перемішуємо все.
*Наше макове тісто готове.
Форма (d=24 см) вистилаємо пергаментним папером і виливаємо туди тісто. Ставимо в розігріту до 180 С духовку. Готовність перевіряйте зубочисткою. Неможу точно сказати скільки пекла. Я зазвичай на око)
*Корж трохи остудіть. І розріжте на дві частини.

 Білий корж :
*Білий корж готується точно так само як і маковий, тільки без маку.
Виходить тоненький.

Полуничне желе :
*В оригінальному рецепті йде полуниця, тому писати буду вам про полуницю, але сама брала ті ягоди котрі мала (ожина і чорниця).
*Полуницю промити.
*Збити в блендері на пюре.
*Додати цукор і все перемішати.
*Желатин до цього часу повинен стати м'ягким. Злити з нього воду(якщо це платина, якщо швидкорозчинний то він весь набрякне і зливати нічого не потрібно). Покласти желатин в маленьку каструльку. Додати 6 ст.л. води. Підігріти на вогні до повного розчинення желатину(помішуючи). Не кип'ятити! Вилити желатин в полуничне пюре, добре перемішати.
*Розлити в дві форми, вистелені плівкою харчовою і поставити в морозилку на кілька хвилин або в холодильник до застигання.
*Брала желатин за рецептом (15 г) - цього виявилося мало! І один полуничний шар у мене потік! У другий полуничний шар мені довелося ще додати желатин, і він добре тримався. Тому в загальному у мене вийшло приблизно 25-30г на 500 г полуниці.
*Якщо у вас немає стільки форм для желе, то зробіть у два заходи.

Крем:
*Жовтки, цукор і крохмал добре перемішати до однорідного стану.
*Додати молоко (у мене молоко з холодильника було) і ванільний цукор. Ще раз добре перемішаємо вінчиком і ставимо на вогонь.
*Варимо на середньому вогні до загустіння.
*Увага! Густіє він різко. Спочатку рідкий-рідкий, а потім раз ... і густіти різко починає . Відразу знімайте з вогню, ставте на стіл і змішуйте вінчиком.
*Якщо він у вас залишився рідким, підігрійте його ще трохи.
*Готовий крем перекладіть в тарілку, щоб він швидше охолов.
*Вершкове масло викладіть в миску. І добре збийте на найвищій швидкості міксера.
*Чуть-чуть теплий крем перекладаємо в миску і збиваємо міксером. Це потрібно для того, щоб він добре поєднувався з маслом. Оскільки крем виходить густий і якщо його вводити в такому стані, то він погано з'єднається з маслом, буде шматочками.
*Потім додайте по 1-2 ст.л. в масло і збивайте, поки дві маси не з'єднаються.
*Якщо він у вас вийшов рідкуватим (через занадто теплий крем), то після повного охолодження він стане густіший.


Складаємо:

маковий корж - крем - желе - крем - білий корж - крем - желе - крем - маковий корж

*УВАГА!!! Обов'язково пропитати добре коржі. Сироп вибирайте на свій смак. Якщо його будуть їсти діти, то краще алкогольним його не робити.
*Крем розподіліть так, щоб вистачило обмазати 4 рази корж і ще на верх і боки торта (крему достатньо, на все вистачає)
*Нижній корж обмазати 1/5 частиною крему
*Зверху викласти полуничне желе разом з плівкою. Плівку потім акуратно прибрати.
*На желе крем наносити не зручно, тому я мазала крем на другий корж і викладала зверху желе.
*І в такій послідовності збираємо весь решта тортик.

Обмазуємо його з усіх боків кремом. Прикрашаємо за своїм смаком.
Мій торт був покритий ганашем і мастикою у вигляді цифри "1".

Смачного!










gnatyska
-
-

К-ть повідомлень : 775
Реєстрація : 13.07.2012
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по gnatyska на тему 2014-03-13, 2:28 pm

Христинко, ти молодець. Чудово виглядає. Мабуть, і смачний









Тусінька
-
-

К-ть повідомлень : 1022
Реєстрація : 23.10.2012
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Тусінька на тему 2014-03-13, 2:31 pm

gnatyska, дуже був смачний. Важив 3,5 кг, а змели гості за один прихід)










Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-03-16, 4:42 pm

Слойоний торт
Тісто:
- 2 жовтки
- 200г. сметани
- 1пачка (250г) маргарини "Слойка"
- приблизно 1кг. борошно, скільки візьме

Крем:
1л. сметани
1,5ст. пудри
Маргарин перетерти з борошном, додати сметану і жовтки, замісити тісто, і поставити на 2 год. в холодильник.
Тісто розділити на частинки, дуже тоненько розкачати,і випікати при 220градусів, в мене вийшло 18 коржів.

Коржі перемастити кремом, я ще виложувала на коржі консервовані персики.

Якщо вам не важко, то візьміть 2 білки, бийте з 2ст. л. цукру, в густу піну(бізе). Розкачаний корж змастіть бізе, і посипте маком і подрібнкними горішками, і випікайте. Я таке робила , дуже смачно, але цього разу я просто не мала часу бавитися.

СМАЧНОГО!!!

Тусінька
-
-

К-ть повідомлень : 1022
Реєстрація : 23.10.2012
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Тусінька на тему 2014-03-17, 9:38 am

Ірчик, молодець! Дуже апетитно виглядає)










Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-03-17, 10:08 am

Тусінька,Дякую)))

Ната Д
-
-

К-ть повідомлень : 4420
Реєстрація : 04.02.2012
Вік : 28

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ната Д на тему 2014-04-29, 12:43 pm

Простенький і смачненький кесик.
4яйці
1стакан цукру
1стакан боршна0,ч.л- порошку для печива
ванілін
ізюм (в мене цього разу без ізюму0
Яйця з цукром, добре збити міксером. В борошно додати ванілін і порошок для печива й додати в яйця. перемішуючи міксером на меншій швидкості. Вливаєм у формочку і випікаєм при 180 градусах 45 хвилин. Я готовність перевіряю зубочисткою. Готовий кес посипати цукровою пудрою. Смачного!!!





[color=orange]

ДИТЯЧИЙ ОДЯГ В НАЯВНОСТІ

Це ж треба мати сатанинський намір, чаїть в собі невиліковний сказ, щоб тяжко так знущатися над нами, та ще й у всьому звинувачувати нас! ЛіНА КОСТЕНКО

Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-04-29, 8:55 pm

ням-ням, так би і зїла))))))))))

Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-05-21, 9:39 pm

Пекла дуже смачний тортик, називається ""Циганська стежина"". Рецептик брала тут .

Єдино що я б змінила, це сиру взяла би  800г а не 400г, або желе по пів порції. А в загальному СМАКОТА!!!!


Галочка-Палочка
-
-

К-ть повідомлень : 1193
Реєстрація : 24.06.2013
Вік : 28

Re: Солодка смакота))

Створювати по Галочка-Палочка на тему 2014-05-21, 11:06 pm

Ірчик, тортик такий апетитний! Молодчинка!

Тусінька
-
-

К-ть повідомлень : 1022
Реєстрація : 23.10.2012
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Тусінька на тему 2014-05-22, 2:47 pm

Ірчик, молодець) Дуже апетитно)










Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-05-22, 9:44 pm

Галочка-Палочка, Тусінька, дякую)))

Тусінька
-
-

К-ть повідомлень : 1022
Реєстрація : 23.10.2012
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Тусінька на тему 2014-06-02, 10:11 am

ДІвчатка, допоможіть! Мені потрібно спекти 2-х ярусний торт з мастикою. Який тортик зробити на низ, а який на верх, щоб верхній не давив сильно на нижній. Підкажіть, хто що знає?










Галочка-Палочка
-
-

К-ть повідомлень : 1193
Реєстрація : 24.06.2013
Вік : 28

Re: Солодка смакота))

Створювати по Галочка-Палочка на тему 2014-06-02, 11:47 am

Тусінька, нижній корж потрібно щось типу снікерса. Верхній ярус бісквіт з кремом, віе легенький.

Тусінька
-
-

К-ть повідомлень : 1022
Реєстрація : 23.10.2012
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Тусінька на тему 2014-06-10, 4:57 pm

Моє творіння. Строго не судіть)











Спонсируемый контент

Re: Солодка смакота))

Створювати по Спонсируемый контент Сьогодні в 5:09 am

  • Нова тема
  • Відповісти

Cьогодні: 2016-12-11, 5:09 am