Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі


Хто зараз онлайн

Всього онлайн 5 користувачів :: 1 зареєстрованих, 0 прихованих і 4 гостей :: Одна пошукова система

8NATA8


[ Дивитися список ]


Рекордна відвідуваність форуму (81 одночасно) відбулась 2015-10-07, 4:06 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:



Отримати код:

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода


  • Нова тема
  • Відповісти

Солодка смакота))

Частка

musya
-
-

К-ть повідомлень : 1905
Реєстрація : 13.02.2012
Вік : 31

Солодка смакота))

Створювати по musya на тему 2012-06-28, 3:31 pm

Тема першого повідомлення :

Ділимося своїми чудовими і перевіреними рецептиками солодкої смакоти))









Женская логика создана для того, чтобы офигела мужская психика! :)

Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-01-18, 2:17 pm

Торт "Аля київський"


Бісквіт:
2яйця
5 жовтків
1ст. цукру
1ст. борошна
1ч.л. порошку до печива

Сушка:
5 білків
1ст. л. лимонного соку
1,3ст. цукру
2ч.л. крохмалю
2ч.л. борошна
1ст.горіхів (будь яких подрібнених)

Крем:
400г. масла
1 банка сирої згущонки
2ст. л какао

Яйця і жовтки збити з цукром, додати борошно і розпушувач, і обережно перемішати. Пекти приблизно 15-20хв. при температурі 200-220градусів.

Білки збити з лимонним соком, так, щоб піднімаючи вінчик білки не стікали, потім поступово додавати цукор. Білки мають бути густими. До білків додати крохмаль, борошно, горіхи, акуратно вимішати. Має бути 2 паланиці. Пекти 3 год., при температурі 100-150градусів. Якщо паланиці будете пекти не одночасно а по черзі, то всі білки не збивайте, поділіть на два рази.


Масло збити, поступово дадаючи згущонку.Крем поділити на 2 частини, до однієї додати какао.

- бісквіт
- білий крем
- сушка
- коричневий крем
- сушка

Kavusja
-
-

К-ть повідомлень : 15865
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Kavusja на тему 2014-01-18, 2:53 pm

Ірчик, дякуємо за чудовий рецепт, дівчата хто робитиме, обов'язково виставляйте фото.

Ната Д
-
-

К-ть повідомлень : 4420
Реєстрація : 04.02.2012
Вік : 28

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ната Д на тему 2014-01-18, 10:59 pm

Ірчик, я трохи нагла, але булоб чудово якби ви зробили майстерклас з фото. Ми вам будем-дуже-деуже вдячні





[color=orange]

ДИТЯЧИЙ ОДЯГ В НАЯВНОСТІ

Це ж треба мати сатанинський намір, чаїть в собі невиліковний сказ, щоб тяжко так знущатися над нами, та ще й у всьому звинувачувати нас! ЛіНА КОСТЕНКО

Ната Д
-
-

К-ть повідомлень : 4420
Реєстрація : 04.02.2012
Вік : 28

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ната Д на тему 2014-01-19, 3:17 pm

Апельсинові кекси
(дуже-дуже-дуже смачні)

Моїм малим краще смакують такі маленькі
Потрібно
апельсин (можна і лимон)
150г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
150г масла або маргарини (я даю маргарин)
3 яйця
2 ч.л. порошку до печива (або 1 ч.л. соди)
200-250 г муки
Приготування:- З апельсина зняти цедру (натерти на терці).- Вижати сік апельсина (має получитись біля 50-70мл).- Масло розтопити.- Гарно збити білок, додати до нього жовток, цукор, ванільний цукор, порошок до печива, перемішати.- Додати розтоплений маргарин, сік апельсина і цедру, перемішати.- Додати муку, перемішати.Тісто має получитись рідкуватим.Викласти тісто у змащені олією формочки (формочки заповнити на 2/3).Поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Пекти 20-25 хвилин.





[color=orange]

ДИТЯЧИЙ ОДЯГ В НАЯВНОСТІ

Це ж треба мати сатанинський намір, чаїть в собі невиліковний сказ, щоб тяжко так знущатися над нами, та ще й у всьому звинувачувати нас! ЛіНА КОСТЕНКО

Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-01-19, 6:53 pm

Ната Д, на вихідні постараюся спекти і скинути фото.

Kavusja
-
-

К-ть повідомлень : 15865
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Kavusja на тему 2014-01-19, 7:22 pm

Ірчик, зробіть для нас не досвідчених)) послідовні фото... бо я навіть не уявляю як вдома можна такий тортик спекти))

Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-01-19, 7:31 pm

Kavusja, добренько, зроблю

Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-01-22, 9:35 pm

Хочу поділитися з вами рецептом такої смакоти



Тісто:

борошно пшеничне - 500 г
цукор - 10 г
маргарин вершковий - 250 г
жовтки яєчні (курячі яйця середнього розміру) - 3 шт.
сіль - пучки
сметана - 200 г

Начинка:

сир домашній - 1000 г
цукор - 150 - 200 г
цукор ванільний - 10 г
масло вершкове (кімнатної температури) - 140 г
крохмаль  - 14 г
білки яєчні - 3шт

Крем:
сметана - 250 г
цукор  - 200-250 г
масло вершкове - 250 г
цукор ванільний - 10 г
желе або галаретка - 1шт

Беремо маргарин кімнатної температури, нарізаємо кубиками і змішуємо із борошном, поступово додаючи сіль та цукор, додаєм жовтки і сметану та вимішуємо однорідне тісто. Тісто кладемо у холодильник. У цей час готуємо начинку.

Сир перетираємо  на блендері, додаємо яйця, цукор, крохмал та масло кімнатної температури. Усе перетираємо до однорідної маси. Також за бажанням до сиру можна додати , консервовані ягоди , шоколад, цукати...

Тісто витягуємо із холодильника і ділимо на 6 рівних частин.
Для одного коржа нам потрібно 2 шматочки тіста (вага одного 170 — 175 г) та творожна начинка (1/3 частина суміші). Беремо одну частину тіста розкачуємо, і кладемо у форму.
На тісто викладаємо творожну начинку.Накриваємо другою частиною розкачаного тіста. Поки розкачуємо першу частину тіста інші тримаємо у холодильнику.
Випікаємо у духовці при 160-180 градусах (залежно від духовки) в мене пеклося приблизно 35-45хв. Має вийти 3 коржі із творожною начинкою.

Крем:
Сметану та цукор змішуємо і кладемо на вогонь, варимо на водяній бані до повного розчинення цукру. У гарячу суміш всипаємо желе (у мене вишневе, воно надає легеньку кислинку) і продовжуємо варити ще 10-15 хв. Поки холоне сметанно-желатинова суміш взбиваємо масло до білого. Коли маса охолоне додаємо 250 г грам масла.
Після того як готові коржі перемажемо кремом, ставимо торт у холодильник на 1 годину.
Смачного!!!

Kavusja
-
-

К-ть повідомлень : 15865
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Kavusja на тему 2014-01-22, 9:42 pm

Ірчик, ти багіня солодощів))) в мене слина потекла....

Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-01-22, 9:44 pm

Kavusja, дякую))) але я не богиня, я тільки вчуся...

Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-01-25, 8:06 pm

Скидаю вам обіцяні фото торта "Аля київський".
1. Збиваємо бізе


2. додаємо горіхи


3. акуратно перемішуємо і виливаємо в форму, пекти 3год., при 100-150градусів, має бути 2 шт.


4.Збиваємо бісквіт


5. Готові паланиці


6.Торт в розрізі

Kavusja
-
-

К-ть повідомлень : 15865
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Kavusja на тему 2014-01-25, 8:18 pm

Ірчик, в мене слів не має... я так хочу торта))))

Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-01-25, 8:44 pm

Kavusja, приїжджайте в гості і попробуєте)))))))))

Галочка-Палочка
-
-

К-ть повідомлень : 1193
Реєстрація : 24.06.2013
Вік : 28

Re: Солодка смакота))

Створювати по Галочка-Палочка на тему 2014-01-25, 9:08 pm

Ірчик, молодець! Шикарний тортик!

musya
-
-

К-ть повідомлень : 1905
Реєстрація : 13.02.2012
Вік : 31

Re: Солодка смакота))

Створювати по musya на тему 2014-01-25, 9:45 pm

Галочка-Палочка, він ще й дуже смачненький, я вже поласувала.









Женская логика создана для того, чтобы офигела мужская психика! :)

Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-01-25, 9:56 pm

Галочка-Палочка, дякую

Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-02-11, 4:16 pm

Пекла своїй донечці на день нарождення дуже смачний тортик, вирішила поділитися рецептом.

Торт "Орбіта"

Для білих коржів:

- 3 яйця
- 3ст.л. цукру
- 3ст.л. борошна
- 1ч.л порошку до печива

Для макових коржів:


- 6 яйця
- 6ст.л. цукру
- 6ст.л. борошна
- 2ч.л порошку до печива
- 80г. маку

Для желейної прослойки:

- 25г желатину
- 6ст.л. води
- 0,5кг. полдуничного пюре, перетертого з цукром

Для крему:

- 2 яйця
- 5ст.л.крохмалю
- 150г.цукру
- 350мл. молока
- 300г. масла


Приготування макового коржа: яйця розділяємо на білки і жовтки. Білки збивати поступово додаючи частинами цукор, до густих піків. Обережно додаємо по одному жовтку і легко перемішуємо вінчиком. Всипаємо борошно і мак( якщо грубий можна перемолоти блендером), перемішуємо. Випікаємо при 180гр., один корж а потім готовий розрізаємо на дві частини.
Приготування білого коржа: готуємо так само як маковий, лиш без додавання маку
Приготування желейної прослойки: желатин заливаємо водою перемішуємо. Коли набухне розігріваємо на водяній бані і легенько вливаємо у полуничне пюре, перемішуючи. Розділити на дві частини. Заливаємо у форму в якій пекли коржі. Форму попередньо застеляємо харчовою плівкою.
Приготування крему: яйця, крохмаль і цукор вимішуємо до однорідної маси вливаючи молоко. Ставимо на легенький вогонь і варимо до загустіння. Охолоджуємо. Масло збиваємо міксером, додаємо ван. цукор, і по ложці вареної маси.
Складаємо торт:

  • маковий корж
  • крем
  • желе
  • крем
  • білий корж
  • крем
  • желе
  • крем
  • маковий корж




Kavusja
-
-

К-ть повідомлень : 15865
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Kavusja на тему 2014-02-11, 4:26 pm

Ірчик, ти мій герой))) хочу такий тортик!

Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-02-11, 4:34 pm

Kavusja,дякую ))))

Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3621
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 36

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ksush@ на тему 2014-02-11, 5:28 pm

Ірчик,а скільки хв.пекла коржі? Дай мені,Боже, натхнення,може спечу таке на Д.р. Саші.





 
          

Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-02-11, 5:56 pm

Ksush@,приблизно 15-20хв.

Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-02-15, 5:04 pm

Скидаю обіцяний рецепт і фото

Торт "Ferrero rocher"




5 великих яєць
6 ст. л. цукру
1 склянки змеленого фундука (у мене звічайні горіхи)
2 ст. л. борошна
2 ст. л. какао
2 ч. л. розпушувача
200 г вершкового масла кімнатної температури,
280 г гіркого шоколаду
7 столових ложок Нутелли
200 г вафель, артек, перемолоти в блендері


]Яйця збийте з цукром до збільшення маси втричі.
Борошно, какао і розпушувач змішайте. Додайте накришені горіхи, в 3 підходи поступово додайте суху суміш до яєчної. Форму для торта змастіть вершковим маслом і вилийте туди тісто. Випікайте при 175 градусах близько 40 хвилин.

Розтопіть шоколад на водяній бані. Потім повністю остудіть шоколад до кімнатної температури. Змішайте шоколад з попередньо збитими окремо маслом і нутелою. Все збийте разом до однорідної маси.
Випечений корж розріжте вздовж на 2-3 шари.
На кожен шар нанесіть крем і присипте крихтою від вафель та подрібненими горіхами. Кремом який залишився  змастіть торт зовні по всій поверхні, присипте вафлями і горіхами. Торт гарненько охолодіть і перед подачею дістаньте його трохи раніше, щоб крем став м'якшим.



Алла
-
-

К-ть повідомлень : 4742
Реєстрація : 26.11.2012
Вік : 35

Re: Солодка смакота))

Створювати по Алла на тему 2014-02-15, 5:47 pm

Ірчик, ну ти і господиня! Всі твої тортики беру собі на замітку, купимо плиту з хорошою духовкою і буду випікати)






Алла
-
-

К-ть повідомлень : 4742
Реєстрація : 26.11.2012
Вік : 35

Re: Солодка смакота))

Створювати по Алла на тему 2014-02-15, 5:50 pm

Ірчик, прикрашаєш тортики кремом і мастикою також сама?






Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-02-15, 6:36 pm

Алла,так, сама, поки що не дуже получається, але помаленько вчуся

Спонсируемый контент

Re: Солодка смакота))

Створювати по Спонсируемый контент Сьогодні в 10:57 am

  • Нова тема
  • Відповісти

Cьогодні: 2016-12-11, 10:57 am