Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі


Хто зараз онлайн

Всього онлайн 4 користувачів :: 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 4 гостей :: Одна пошукова система

немає


[ Дивитися список ]


Рекордна відвідуваність форуму (81 одночасно) відбулась 2015-10-07, 4:06 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:



Отримати код:

Останні теми

» Шкільна програма.
Вчора в 2:47 pm по Manka808

» Що слухаємо...?
2017-10-11, 8:22 pm по Галочка-Палочка

» Садочок та клумба своїми руками
2017-10-08, 7:34 pm по Manka808

» А ви любите каву?
2017-10-07, 7:01 pm по KcanaZ

» Сновидіння
2017-10-07, 6:57 pm по KcanaZ

» А у нас сьогодні сніг, а у вас???
2017-10-07, 6:46 pm по KcanaZ

» Як пройшов ваш день?
2017-10-06, 5:17 pm по Manka808

» Форумний чат - 6
2017-09-28, 2:59 pm по Kavusja

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода


  • Нова тема
  • Відповісти

Солодка смакота))

Частка
avatar
musya
-
-

К-ть повідомлень : 1905
Реєстрація : 13.02.2012
Вік : 32

Солодка смакота))

Створювати по musya на тему 2012-06-28, 3:31 pm

Тема першого повідомлення :

Ділимося своїми чудовими і перевіреними рецептиками солодкої смакоти))









Женская логика создана для того, чтобы офигела мужская психика! :)
avatar
Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 30

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-01-25, 9:56 pm

Галочка-Палочка, дякую
avatar
Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 30

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-02-11, 4:16 pm

Пекла своїй донечці на день нарождення дуже смачний тортик, вирішила поділитися рецептом.

Торт "Орбіта"

Для білих коржів:

- 3 яйця
- 3ст.л. цукру
- 3ст.л. борошна
- 1ч.л порошку до печива

Для макових коржів:


- 6 яйця
- 6ст.л. цукру
- 6ст.л. борошна
- 2ч.л порошку до печива
- 80г. маку

Для желейної прослойки:

- 25г желатину
- 6ст.л. води
- 0,5кг. полдуничного пюре, перетертого з цукром

Для крему:

- 2 яйця
- 5ст.л.крохмалю
- 150г.цукру
- 350мл. молока
- 300г. масла


Приготування макового коржа: яйця розділяємо на білки і жовтки. Білки збивати поступово додаючи частинами цукор, до густих піків. Обережно додаємо по одному жовтку і легко перемішуємо вінчиком. Всипаємо борошно і мак( якщо грубий можна перемолоти блендером), перемішуємо. Випікаємо при 180гр., один корж а потім готовий розрізаємо на дві частини.
Приготування білого коржа: готуємо так само як маковий, лиш без додавання маку
Приготування желейної прослойки: желатин заливаємо водою перемішуємо. Коли набухне розігріваємо на водяній бані і легенько вливаємо у полуничне пюре, перемішуючи. Розділити на дві частини. Заливаємо у форму в якій пекли коржі. Форму попередньо застеляємо харчовою плівкою.
Приготування крему: яйця, крохмаль і цукор вимішуємо до однорідної маси вливаючи молоко. Ставимо на легенький вогонь і варимо до загустіння. Охолоджуємо. Масло збиваємо міксером, додаємо ван. цукор, і по ложці вареної маси.
Складаємо торт:

  • маковий корж
  • крем
  • желе
  • крем
  • білий корж
  • крем
  • желе
  • крем
  • маковий корж



avatar
Kavusja
-
-

К-ть повідомлень : 15886
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 30

Re: Солодка смакота))

Створювати по Kavusja на тему 2014-02-11, 4:26 pm

Ірчик, ти мій герой))) хочу такий тортик!
avatar
Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 30

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-02-11, 4:34 pm

Kavusja,дякую ))))
avatar
Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3639
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 37

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ksush@ на тему 2014-02-11, 5:28 pm

Ірчик,а скільки хв.пекла коржі? Дай мені,Боже, натхнення,може спечу таке на Д.р. Саші.





 
          
avatar
Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 30

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-02-11, 5:56 pm

Ksush@,приблизно 15-20хв.
avatar
Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 30

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-02-15, 5:04 pm

Скидаю обіцяний рецепт і фото

Торт "Ferrero rocher"




5 великих яєць
6 ст. л. цукру
1 склянки змеленого фундука (у мене звічайні горіхи)
2 ст. л. борошна
2 ст. л. какао
2 ч. л. розпушувача
200 г вершкового масла кімнатної температури,
280 г гіркого шоколаду
7 столових ложок Нутелли
200 г вафель, артек, перемолоти в блендері


]Яйця збийте з цукром до збільшення маси втричі.
Борошно, какао і розпушувач змішайте. Додайте накришені горіхи, в 3 підходи поступово додайте суху суміш до яєчної. Форму для торта змастіть вершковим маслом і вилийте туди тісто. Випікайте при 175 градусах близько 40 хвилин.

Розтопіть шоколад на водяній бані. Потім повністю остудіть шоколад до кімнатної температури. Змішайте шоколад з попередньо збитими окремо маслом і нутелою. Все збийте разом до однорідної маси.
Випечений корж розріжте вздовж на 2-3 шари.
На кожен шар нанесіть крем і присипте крихтою від вафель та подрібненими горіхами. Кремом який залишився  змастіть торт зовні по всій поверхні, присипте вафлями і горіхами. Торт гарненько охолодіть і перед подачею дістаньте його трохи раніше, щоб крем став м'якшим.


avatar
Алла
-
-

К-ть повідомлень : 4739
Реєстрація : 26.11.2012
Вік : 36

Re: Солодка смакота))

Створювати по Алла на тему 2014-02-15, 5:47 pm

Ірчик, ну ти і господиня! Всі твої тортики беру собі на замітку, купимо плиту з хорошою духовкою і буду випікати)





avatar
Алла
-
-

К-ть повідомлень : 4739
Реєстрація : 26.11.2012
Вік : 36

Re: Солодка смакота))

Створювати по Алла на тему 2014-02-15, 5:50 pm

Ірчик, прикрашаєш тортики кремом і мастикою також сама?





avatar
Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 30

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-02-15, 6:36 pm

Алла,так, сама, поки що не дуже получається, але помаленько вчуся
avatar
Алла
-
-

К-ть повідомлень : 4739
Реєстрація : 26.11.2012
Вік : 36

Re: Солодка смакота))

Створювати по Алла на тему 2014-02-15, 11:30 pm

Ірчик, і нас навчи прикрашати)





avatar
Kavusja
-
-

К-ть повідомлень : 15886
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 30

Re: Солодка смакота))

Створювати по Kavusja на тему 2014-02-15, 11:34 pm

Ірчик, в нас є тема про мастику, можеш продовжити її вести, будемо в тебе вчитися)) ти нам там уроки давай))
avatar
Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 30

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-02-16, 9:59 am

ок, попробую, заодно і сама підівчуся, я вчора робила один тортик мастикою, якби знала, то б сфотографувала всі процеси підряд. Сьогодні скину вам свій тортик.
avatar
Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 30

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-02-23, 2:15 pm

Вчора пекла ще один торти, дууууууже смачний

Шоколадно-апельсиновий торт "Ароматична бомба"

Апельсиновий крем:
2 шт. апельсини
1 ст. цукор
200 г масло вершкове

Шоколадний бісквіт:
4 шт. яйця курячі
150 г цукор
100 г борошно пшеничне
100 г шоколад чорний
20 г цукор ванільний
11 г розпушувач тіста
100 г масло вершкове(я брала маргарин)

Кавове просочування:
150 мл кава
2 ст. л. цукор
2 ст. л. коньяк

Глазур шоколадна:
100 г шоколад чорний

ШОКОЛАДНИЙ БІСКВІТ:
Масло кімнатної температури збити з 50 грам цукру і ванільним цукром. Додати в масу розтоплений чорний шоколад. Додавати в масу по одному жовтку, кожен раз добре розтираючи. Вмішати в масу просіяне борошно з розпушувачем. Порціями вмішати збиті з рештою цукру білки.  Викласти тісто в форму  і випікати 25-30 хвилин при 180*С.
Витримати готовий бісквіт в кімнаті 1 добу для дозрівання.(але я цього неробила бо не мала часу)
КРЕМ:
Апельсини добре помити гарячою водою. Залити апельсини водою і проварити 5 хвилин. Воду злити. Так повторити 3 рази. На четвертий раз залити водою і прокип«ятити 15 хвилин. Воду злити, а апельсини порізати часточками, вийняти кісточки. Апельсини подрібнити за допомогою блендера. Масло збити з цукром на пухку масу. Додати охолоджену апельсинову масу і сполучити за допомогою ложки з масляною масою.
ПРОСОЧУВАННЯ:
Зварити міцну каву. Додати цукор і коньяк.

Бісквіт розрізати на 3 шари. Просочити кожен кавою з коньяком.
Перемастити кремом.
Верх покрити розтопленим на водяній бані шоколадом.


avatar
Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3639
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 37

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ksush@ на тему 2014-02-23, 2:41 pm

Справжня бомба! Де взяти бажання і натхнення на таке... А смак то мабуть безподобний...





 
          
avatar
Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 30

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-02-23, 2:49 pm

Чесно кажучи я думала  що він буде не смачний, бо крем був гіркуватий на смак, але коли все разом зєднала і попробувала, то  зрозуміла, що це дійсності бомба... smachno
avatar
Ната Д
-
-

К-ть повідомлень : 4420
Реєстрація : 04.02.2012
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ната Д на тему 2014-02-23, 7:58 pm

І я сьогодні пекла тортик. Дуже смачний, тане в роті
Потрібно:
Масло вершкове 150 гр.,
2 яйця,
1 банку згущеного молока,
1 чайна ложка соди,
1 чайна ложка столового оцту,
8 столових ложок борошна,
3 столові ложки какао,
600 гр. 20%-ой сметани,
1 склянку цукрового піску (100 гр. + 4 столові ложки),
2 столові ложки молока.

Не дивлячись на велику опис робиться все дуже швидко, а виходить дуже смачно!!!

Для тіста: 100 г вершкового масла (його краще заздалегідь розм'якшити), 2 яйця розміщувати у просторій мисці або блюді до утворення однорідної маси. Потім додати 1 банку згущеного молока. Перемішати. 1 чайну ложку соди погасити однією чайною ложкою столового оцту і влити в отриману масу. Перемішати. Додати 8 столових ложок борошна (борошно краще просеить, щоб вона збагатилася киснем і тісто краще піднявся). Перемішати.

Отриману масу розділити на дві частини. Першу викладаємо на сковороду, попередньо змащену вершковим маслом і ставимо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин (до готовності). Якщо є чавунна сковорода, то це ідеально для випікання. В решту нашого тіста додаємо 1 столову ложку какао. І після того як перша частина випечеться другу ставимо в духовку.

Випечені коржі розрізаємо на дві рівні частини (щоб вийшло чотири тоненькі коржі - два світлих і два темних. Надалі ми їх будемо чергувати, щоб вийшла "зебра").

Промазуємо коржі сметаною, в яку додаємо 100 грам піску (насправді піску додавайте стільки, щоб вам було солодко). Цією солодкою сметаною промазуємо коржі. Коржі необхідно протикати ножем, щоб сметана краще їх просочувала і, звичайно, промазати коржі по колу, щоб краї були м'якими.

Глазур. Нею ми будемо поливати торт зверху. 50 гр. вершкового масла відправити в сотейник, 2 столові ложки какао, 2 столові ложки молока (сметани), 4 столові ложки цукрового піску). Тримати на вогні постійно помішуючи. Як тільки закипить відразу зняти і дати трохи загуснути, а потім акуратно полити зверху наш торт.






[color=orange]

ДИТЯЧИЙ ОДЯГ В НАЯВНОСТІ

Це ж треба мати сатанинський намір, чаїть в собі невиліковний сказ, щоб тяжко так знущатися над нами, та ще й у всьому звинувачувати нас! ЛіНА КОСТЕНКО
avatar
Ksush@
-
-

К-ть повідомлень : 3639
Реєстрація : 26.09.2012
Вік : 37

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ksush@ на тему 2014-02-23, 8:08 pm

Ната Д,такий простенький,і смачний! В мене і доці Д.нар. в березні,тому шукаю щось просте і смачне,і перевірене. Твій торт-саме те!





 
          
avatar
Kavusja
-
-

К-ть повідомлень : 15886
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 30

Re: Солодка смакота))

Створювати по Kavusja на тему 2014-02-23, 9:09 pm

Які ви господині)))) ням...
avatar
Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 30

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-02-23, 9:25 pm

Ната Д, можна його пекти у звичайній формі, чи обовязково у сковороді???
avatar
Ната Д
-
-

К-ть повідомлень : 4420
Реєстрація : 04.02.2012
Вік : 29

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ната Д на тему 2014-02-23, 10:03 pm

Ірчик пише:Ната Д, можна його пекти у звичайній формі, чи обовязково у сковороді???
можна. я в силіконовій пекла.





[color=orange]

ДИТЯЧИЙ ОДЯГ В НАЯВНОСТІ

Це ж треба мати сатанинський намір, чаїть в собі невиліковний сказ, щоб тяжко так знущатися над нами, та ще й у всьому звинувачувати нас! ЛіНА КОСТЕНКО
avatar
Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 30

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-02-24, 8:51 am

Ната Д, дякую, треба буде попробувати спекти)))
avatar
Kavusja
-
-

К-ть повідомлень : 15886
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 30

Re: Солодка смакота))

Створювати по Kavusja на тему 2014-02-27, 8:31 pm

Дівчата, ви не проти якщо я ваші рецепти з фото пододаю в себе на сайті?
avatar
Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 30

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-03-02, 8:54 pm

Kavusja,я не проти
avatar
Ірчик
-
-

К-ть повідомлень : 1473
Реєстрація : 13.01.2014
Вік : 30

Re: Солодка смакота))

Створювати по Ірчик на тему 2014-03-02, 9:01 pm

Ната Д,дуже смачний тортик, але в мене було менше крему, і він вийшов не настільки просочетим як у тебе. На другий раз зроблю більше крему. Виглядає в мене так:

Спонсируемый контент

Re: Солодка смакота))

Створювати по Спонсируемый контент

  • Нова тема
  • Відповісти

Cьогодні: 2017-10-21, 7:33 am