по Himena на тему 2012-10-17, 10:15 pm
Дівчата, я не дивлюся шоу, бо не маю телевізора, але скачаю і перегляну, щоб "бути в темі".
Зараз ми тут трошки бубнимо, як бабульки, що от раніше життя було... Знаєте, я не знаю, як було, я знаю, що я бачила в свої шкільні роки: вечірки вдома у когось з учнів, де в 12-13 років були не лише цьомики, але й петінг, куріння поза школою в 14 років не просто цигарок, а з "секретом", після яких учні приходили на урок і реготали та "плавали", венна і таблеткова наркоманія в 15 років, вагітна однокласниця в 15 років (і слава Богу, що на той час існували вечірні школи, вона змогла довчитися, народити синочка, і підростивши його - ще й отримати вищу освіту). А я закінчувала одну з найпрестижніших гімназій міста і сказати, що "це все через те, що там вчилися мажори" - не можу, бо на той час там вчилися люди абсолютно різних класів суспільства, а поводилися однаково.
Я втратила цноту майже в 23. Так вийшло. Я була вічно завантажена по вуха, і взагалі дівчиною (а не просто людиною) якось почала себе почувати лише в 19, коли мої ровесниці вже мали величезний досвід. До того ж, я вкрай перебірлива хоча візуально можу дуже легко йти на контакт, але якщо за 5 хв. я зрозумію, що мені немає про що поговорити з людиною - ніколи не піду навіть в кав"ярню, не кажучи про ліжко.
У мене росте донька. Я не знаю, як і що буде. Зарікатися "а у мене так не буде", бо у нас інше виховання, інші моральні традиції - не можна, всілякі нюанси бувать навіть у дуже благополучних сім"ях. Принаймні, я максимально постараюся, щоб вона мала потрібну їй інформацію згідно до віку і привчатиму нести відповідальність за кожен крок.
» Власний бізнес... з чого почати?
» Пузата хата ))
» Наші дітки найгарніші.
» Починаємо прикорм
» Коліки та інші проблеми з животиком
» Бойлер чи проточний нагрівач
» Місячні після пологів!