Маринад:
1 л води
5ст.л. солі
2 ст.л цукру
2 ст.л чорного чаю звичайного, бажано крупно-листковий
4 цибулі (не чищеної)
Багато лушпиння від цибулі
Це все закип"ятити і варити 4 хв. Коли остигне, почищену скумбрію(шкіру звичайно залишаємо)кладемо в маринад, і накриваємо лушпинням + всередину. і кладемо на холод на 36год, час від часу перевертаючи.
Потім витягнути, просушити, добре витерти і натерти олією!
Смак ідентичний копченій!
» Пузата хата ))
» Наші дітки найгарніші.
» Починаємо прикорм
» Коліки та інші проблеми з животиком
» Бойлер чи проточний нагрівач
» Місячні після пологів!
» Пологові будинки Тернополя