Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі


Хто зараз онлайн

Всього онлайн 6 користувачів :: 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 6 гостей

немає


[ Дивитися список ]


Рекордна відвідуваність форуму (81 одночасно) відбулась 2015-10-07, 4:06 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:



Отримати код:

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода


  • Нова тема
  • Відповісти

Перші Страви!

Частка

Natie
-
-

К-ть повідомлень : 1037
Реєстрація : 04.02.2012
Вік : 31

Перші Страви!

Створювати по Natie на тему 2012-12-06, 8:49 pm

СИРНИЙ СУП З БРОККОЛІ- BROCCOLI-CHEDDAR SOUP
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 ст.л. масла
1/2 цибулі, дрібно порізаної
60гр муки (3 ст.л з чубком)
60гр масла(можна і трішки більше)
500гр молока (бажано меншої жироності, якщо куплене)
500гр курячого бульйону (можна і з кубиків зробити, буде менше жирний)
250 гр брокколі (1 головка приблизно)
1 морква, потерта на дрібній терці
сіль, перець
450гр тертого сиру (як на мене, то і 250гр вистарчить)

Приготування:
1) Зробити соус Бешамель(60 гр масла розігріти в кастулі, щоб розтопилось, і повільно просіяти в нього муку, поступово, щоб не було комочків, на цей час каструлю(сковорідку зняти з вогню), далі поступово влити молоко(сире), постійно помішувати) до соусу влити бульйон і варити на маленькому вогні, щоб трохи загусло і закипіло.
2) цибулю піджарити на маслі
3) до соусу додати натерту моркву, піджарену цибулю, і подрібнену брокколі(якнайдрібніше)
4) варити поки овочі не стануть м"ягенькими(приблизно 15хв), час відд часу помішуючи
5)посолити, поперчити за смаком
6) коли суп буде готовий, зняти з вогню, дати трішки остигнути, і додати сир Чеддар(або інших жовтий твердий)натертий на дрібній терці. Розмішати, щоб він розплавився. Можна його давати безпосередньо в тарілку, перед подачею. Але суп повинен тоді бути горячим, щоб сир розтопився!
СМАЧНОГО!






Ната Д
-
-

К-ть повідомлень : 4420
Реєстрація : 04.02.2012
Вік : 28

Re: Перші Страви!

Створювати по Ната Д на тему 2012-12-06, 9:40 pm

Ням-ням!!!
Моя улюблена перша страа щавльовий борщ!





[color=orange]

ДИТЯЧИЙ ОДЯГ В НАЯВНОСТІ

Це ж треба мати сатанинський намір, чаїть в собі невиліковний сказ, щоб тяжко так знущатися над нами, та ще й у всьому звинувачувати нас! ЛіНА КОСТЕНКО

Кідді
-
-

К-ть повідомлень : 2800
Реєстрація : 26.02.2012

Re: Перші Страви!

Створювати по Кідді на тему 2012-12-09, 10:31 am

Natie от зварила я сьогодні за твоїм рецептом, ммммм смакота, не вигідно таке варити, вони все злопали))

milanka
-
-

К-ть повідомлень : 1978
Реєстрація : 07.02.2012
Вік : 26

Re: Перші Страви!

Створювати по milanka на тему 2012-12-09, 11:19 am

Наті а на яку порцію цей рецепт?






Margoshka
-
-

К-ть повідомлень : 1758
Реєстрація : 04.02.2012
Вік : 30

Re: Перші Страви!

Створювати по Margoshka на тему 2012-12-09, 11:51 am

І мені той супец аж пахне... Вчора робила попитку купити інгредієнти, але було свято і магазини закриті...






Ребёнок спит и… мама свободна!!! Хочешь стирай, хочешь убирай, хочешь у плиты парься!!! Отдыхай… не хочу!

Natie
-
-

К-ть повідомлень : 1037
Реєстрація : 04.02.2012
Вік : 31

Re: Перші Страви!

Створювати по Natie на тему 2012-12-15, 4:26 pm

М1ланка, що ти маэш на уваз1? Його виходить десь 2.5-3 л1три.






Oxana_Sunny
-
-

К-ть повідомлень : 186
Реєстрація : 25.12.2012
Вік : 27

Re: Перші Страви!

Створювати по Oxana_Sunny на тему 2013-01-09, 1:47 pm

А я готую такий сирний суп.
6-7 грибів (печериць або будь-яких інших); 60 г тонкої вермішелі; 1 коробочка м’якого плавленого сиру; 1 морквина; 1 цибулина; 1 солодкий червоний перець; 2 помідори середнього розміру; 4 горошини духмяного перцю; 5 горошин чорного перцю; 1/4 ч. ложки коріандру; 1 ч. л. паприки.

Приготування:
Нарізаю цибулину і солодкий перець шматочками, більшу частину моркви – соломкою, решту моркви – кружечками. Гриби -пластинками.Помідори обшпарюю кип’ятком, знімаю шкірку і натираю м’якоть на тертці.Крупно подрібнюю горошини перців і коріандру (розчавлюю). У каструлю наливаю олію і злегка підсмажую подрібнені чорний,духмяний перець, та коріандр.Кладу цибулю, солодкий перець і моркву в каструлю, посипаю паприкою і обсмажую.Додаю натерті помідори і ще трохи тримаю на вогні, щоб помідори розпустилися.Наливаю воду в каструлю, кладу гриби, варю 10 хвилин.Кладу вермішель, плавлений сир, приправу, сіль до смаку і варю до готовності вермішелі.






Заболела хорошим настроением )Больничный брать не буду.Пусть люди заражаются!!

Kavusja
-
-

К-ть повідомлень : 15864
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 29

Re: Перші Страви!

Створювати по Kavusja на тему 2013-01-22, 11:23 am

Дівчата, напишіть як ви готуєте зелений борщ... дуже цікаво.

milanka
-
-

К-ть повідомлень : 1978
Реєстрація : 07.02.2012
Вік : 26

Re: Перші Страви!

Створювати по milanka на тему 2013-01-26, 7:07 pm

мій зелений борщик )

На оливковій олії і маслі тушкую морквочку , цибульку, часничок, зелень, сіль, перець і заправлюю зажарку сметанкою(бажано домашньою)
відварюю яйця, нарізаю їх
нарізаю щавель
на дно каструлі даю картопельку і рис, і як закипить кидаю туди зажарку, посолити, дод лавровий листок, перчик горошком і якщо є ще якісь спеції
коли картопелька буде майже готова кидаю туди яйця і щавель, 2-3 хв покипить і готоао






milanka
-
-

К-ть повідомлень : 1978
Реєстрація : 07.02.2012
Вік : 26

Re: Перші Страви!

Створювати по milanka на тему 2013-02-01, 2:40 pm

господиньки, розказуйте як борщик червоний готуєте? чим закваснюєте?






Kavusja
-
-

К-ть повідомлень : 15864
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 29

Солянка м'ясна (мій рецепт)

Створювати по Kavusja на тему 2013-02-01, 2:51 pm



Спосіб приготування

Солянку можна робити як на основі бульйону так і просто на воді. Мілко порізати цибульку, підсмажити до золотистого кольору і додати пасту, можна влити трішки води, щоб не підгоріла наша заправка. В киплячу воду чи бульйон вкинути мілко порізані м'ясні продукти, дати проваритися пару хвилин потім додати заправку. Проварити ще 5 хвилин і додати мілко порізані огірочки, дати закипіти, посолити, поперчити. Проварити ще пару хвилин і можна виключати. Подавати гарячою з кусочком лимона і маслинками, по бажанню заправити сметаною і посипати зеленню. Смачного.



Kavusja
-
-

К-ть повідомлень : 15864
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 29

Re: Перші Страви!

Створювати по Kavusja на тему 2014-01-06, 12:37 am

напишіть пісний рецепт грибної юшки)) і не пісний теж

Kavusja
-
-

К-ть повідомлень : 15864
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 29

Re: Перші Страви!

Створювати по Kavusja на тему 2014-01-06, 7:56 pm

Грибна юшка

petrywka
-
-

К-ть повідомлень : 752
Реєстрація : 25.02.2013
Вік : 34

Re: Перші Страви!

Створювати по petrywka на тему 2014-01-08, 12:18 am

Зелений борщ у моєму виконанні:
Готую м"ясний або овочевий бульйон, картоплю кубиками, моркву кружечками, проварила , під кінець додала щавель і заправку: варене яйце кубиками змішую з муко і додаю сметани. Добре розмішати, щоб не було грудочок і вливаю до борщу. Закипіло і готово.

petrywka
-
-

К-ть повідомлень : 752
Реєстрація : 25.02.2013
Вік : 34

Re: Перші Страви!

Створювати по petrywka на тему 2014-01-08, 12:22 am

Грибна юшка: готую на бульйоні.
Отже, маємо бульйон з курки, окремо варю сушені білі гриби ( з іншими. крім білих, мені не так смакує, і сушені мають бути). Виливаю в бульйон гриби з водою, в якій варилися , трошки покипити, подружиться все разом і зправляю зажаркою, в яку додаю сметану і ще трошки протушую. після зажарки кипить 1-2 хв і готово.
В мене всі страви якось спрощуються, щоб менше чсу на приготування і не так клопітно. Я відношуся до лінивих господинь, вважаю, що більшість роботи має робити тежніка, якою жінка на кухні має вміти правильно розпорядитися)))))))

Kavusja
-
-

К-ть повідомлень : 15864
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 29

Re: Перші Страви!

Створювати по Kavusja на тему 2015-01-14, 4:18 pm

Я сьогодні варила суп з шинкою, така смакота вийшла, ням)))

Спонсируемый контент

Re: Перші Страви!

Створювати по Спонсируемый контент Сьогодні в 1:09 pm

  • Нова тема
  • Відповісти

Cьогодні: 2016-12-04, 1:09 pm